Vastuullinen, kotimainen rahoitusyhtiö

Amex Oy

Amex Oy on vuonna 2002 perustettu suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa 1 000–10 000 euron yrityslainoja 3–12 kuukauden maksuajalla.

Amex yrityslaina tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon rahoitusalalle

Yksi keskeisimmistä arvoistamme on vastuullisuus. Mielestämme kaikkien rahoitusalan toimijoiden tulisi kantaa yhteiskuntavastuun lisäksi vastuuta myös asiakkaistaan.

Pyrimme kaikessa toiminnassamme selkeyteen ja läpinäkyvyyteen. Vastuulliset toimintatapamme näkyvät koko ajan myös ulkopuolisille sidosryhmillemme, ja luottojemme hinnoittelu on aina sataprosenttisesti läpinäkyvää.

Asiakkaan etu on aina tärkein prioriteettiimme. Rahoitamme vain sellaisia yrityksiä, joiden toimintaa voimme auttaa, ja ohjaamme lainanhakijaa mitoittamaan lainasumman maksukykynsä mukaan.

Amex myöntää myös suurempia yrityslainoja reaalivakuutta vastaan.

Vakuudettomien yrityslainojen lisäksi Amex myöntää suurempia yrityslainoja aina 100,000 euroon saakka reaalivakuutta vastaan.  Myös suuremmat lainat nopeasti, helposti ja täysin digitaalisesti.

Amex-yrityslaina sopii monenlaisiin tarpeisiin

Amex yrityslaina on edullinen, joustava ja tehokas ratkaisun monenlaisiin haasteisiin ja tarpeisiin.

Yleisin tarve yrityslainalle on yrityksen maksuvalmiuden vahvistaminen. Amex-yrityslainan avulla voimme helpottaa yrityksen tilapäistä kassavajetta, johon voivat olla syynä esimerkiksi pitkät maksuajat.

Amex yrityslaina voidaan investoida liiketoiminnan kannalta tärkeisiin koneisiin ja laitteisiin tai myyntivaraston koon laajentamiseen. Varastoon investoiminen tai suurempien määrien ostaminen voi tuoda merkittävää kilpailuetua ja osoittautua erittäin kannattavaksi päätökseksi.

Mikäli yrityksen liiketoiminta on kausiluonteista, on Amex yrityslaina tavanomainen rahoitusratkaisu myös työntekijöiden palkkakustannuksista huolehtimiseen.

Amex yrityslaina on fiksu tapa panostaa myös yrityksen markkinointiin. Laadukkaasti toteutettu markkinointi edistää merkittävästi yrityksen tuotteiden tai palveluiden myyntiä.