Edullisia rahoitusratkaisuja kaikille

Vakuudellinen yrityslaina

Estikö luottohäiriömerkintä yrityslainan saamisen?

Amexilla yrityksen tai vastuuhenkilön luottohäiriömerkintä ei ole esteenä
vakuudellisen yrityslainan hakemiselle. Miksi olisi, jos maksamiselle tarjotaan riittävä vakuus? Meiltä voit hakea helposti ja nopeasti vakuudellista yrityslainaa.

Yrityslainaa ilman luottotietoja

Pankit ja rahoitusyhtiöt hylkäävät automaattisesti lainahakemuksia tiettyjen kriteerien pohjalta, joista yksi ehdoton on luottohäiriömerkintä. Me emme ole kiinnostuneita niinkään menneestä vaan siitä, mikä on maksukykysi tulevaisuudessa.

Meiltä voit hakea yrityslainaa myös ilman henkilötakausta. Vakuus riittää takaukseksi. Tyypillisiä vakuuksia ovat esimerkiksi autot, arvopaperit ja asunto-osakkeet. Jokainen lainahakemus käsitellään yksilöllisesti ja pyritään löytämään yrityksellesi sopiva rahoitusratkaisu.

Haluatko keskustella tilanteestasi tarkemmin?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Amex yrityslaina on ratkaisu monenlaisiin tarpeisiin

Amex-yrityslaina tarjoaa asiakkaille aina edullisia, joustavia ja yksilöllisesti räätälöityjä rahoitusratkaisuja. Voit hakea vakuudellista yrityslainaa omien tarpeidesi mukaan 1 000–10 000 euroa, jopa 12 kuukauden maksuajalla.

Kaikille yrityksille, ilman piilokuluja

Amexilla hinnoittelu on sataprosenttisesti läpinäkyvää. Kaikki korot ja kulut löydät henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi. Yrityslainaa voi hakea osakeyhtiö, kommandiittiyhtiö, avoin yhtiö tai toiminimi.

Vakuudellinen yrityslaina heti

Amex-yrityslaina tuo rahat tilillesi nopeasti. Yrityslainan hakuprosessi on täysin digitaalinen, ja saat hyväksytyn lainahakemuksen ja rahat käyttöösi keskimäärin yhden työpäivän aikana.

Laske kuukausierä lainalle

Tämä on esimerkki, sillä lainan kulu perustuu yrityksesi Amex-ratingiin.

Näin helposti haet Amex-yrityslainaa

Täytä hakemus

Lainahakemuksen täyttämiseen tarvitset vain yrityksen nimenkirjoitusoikeuden sekä verkkopankkitunnukset.

Tutustu lainatarjoukseen

Amexilta saat lainatarjouksen nopeasti. Voit tutustua lainatarjoukseesi kaikessa rauhassa. Halutessasi voit myös hyväksyä sen heti. Sinä päätät.

Allekirjoita lainasopimus

Lainasopimuksen allekirjoittaminen onnistuu helposti suojatussa yhteydessä verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen siirrämme heti rahat yrityksesi tilille.